Kerstconcert tvv Senegal

Jeugd met passie voor muziek.

Op vrijdag 20 december hadden we de eer het podium te delen met 2 fantastische ensembles : duo RAAS op gitaar en viool en het vocaal ensemble Moi Kochani. Samen speelden we in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Aarschot een kerstconcert.

Het kerstconcert werd georganiseerd door DROP VZW. DROP vzw is een vereniging van vrijwilligers die zich volledig belangeloos inzetten om kleinschalige en vooral duurzame ontwikkelingsprojecten te realiseren in Afrika. De opbrengst van de avond ging integraal naar de projecten in de broussedorpen Kissane, Sindine en Godaguène in Senegal.

Alleen brachten wij een mix van moderne en klassieke muziek met een vleugje kerstsfeer. Bij 2 nummers van Moi Kochani zorgden wij voor de begeleiding : het wondermooie ‘Tundra’ van Ola Gjeilo en de kerst-klassieker ‘All I Want For Christmas Is You’. Het concert werd afgesloten met ‘Stille Nacht’, het koor werd hierbij begeleid door Duo RAAS en Passion4Strings.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *