Benefietconcert tvv de Mispelhoef

Jeugd met passie voor muziek.

Het benefietconcert ten voordele van de Ezelboerderij de Mispelhoef was een grandioos succes. 2 kinderkoren, 1 gelegenheidskoor van ‘de nonkels en de tantes’ en verschillende instrumentale ensembles gaven het beste van zichzelf. De optredens werden duidelijk gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek in de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk in Kapellen (Glabbeek).

Ook de muzikanten van Passion4Strings zetten hun beste beentje voor. Anthe, Tuur, Charis en Amber traden niet alleen op met Passion4Strings maar ook met het strijkorkest de Tiense Strijkers. Daarnaast wist Anthe ook nog eens met een piano-trio/quartet van de Hagelandse Academie het publiek te begeesteren !

Passion4Strings bracht 3 werken met als afsluiter het wondermooie – maar niet zo eenvoudige – All of Me van John Legend.

2 Responses

  1. Pieraerts Roger Claeskens Rosette Koninklijke De Nachtegaal Loksbergen schreef:

    fantastisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *