Een passie voor …

Jeugd met passie voor muziek.

Wij hebben een grote passie voor het spelen van muziek en het doet ons altijd heel veel plezier te mogen optreden voor een publiek … Freddy Ector heeft een grote passie voor het nemen van beelden en het monteren ervan in mooie reportages zodat ook een ruimer publiek van een event kan genieten.

Het toeval wil dat zaterdag onze paden elkaar kruisten in Diest tijdens de tuinwandeling georganiseerd door de Diestse Gildenbond en het Davidsfonds Diest. Het resultaat is een bijzonder mooie sfeerreportage van het optreden van Passion4Strings. Geniet met ons mee van het resultaat:

Hartelijk dank en we hopen dat onze paden elkaar nog mogen kruisen!

Anthe – Tuur – Charis & Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *