Bezoek van het koningspaar aan Diest

Jeugd met passie voor muziek.

Vandaag kwamen koning Filip en koningin Mathilde naar Diest in het kader van een provinciaal bezoek, nadat ze eerder op de dag halte hadden gehouden in Tienen (de psychiatrische Kliniek Alexianen en het onderzoekscentrum SESVanderHave Innovation Center) en Averbode (de Norbertijnenabdij).

Kort na de middag kwam het koningspaar aan in Diest voor een korte receptie. Alvorens ze de aanwezigen gingen begroeten op de Grote Markt, hadden wij de hele grote eer het koningspaar muzikaal uitgeleide te doen.

Op vraag van de Stad Diest brachten we het prachtige “The Arrival of the Queen of Sheba”. Een meesterwerk gecomponeerd door Georg Friedrich Händel en een ideaal werk voor deze dag.

Het koningspaar toonde hun appreciatie voor het muzikaal intermezzo … het was voor ons een dag die we nooit zullen vergeten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *