KCBJ viert met muziek van bij ons

Jeugd met passie voor muziek.

Op zaterdag 25 mei vierde korfbalclub KCBJ uit Betekom zijn 30-jarig bestaan. Na het sportief luik met de nationale jeugdfinales, vonden er ’s avonds diverse festiviteiten plaats.

Het muzikaal luik werd op gang getrokken door Passion4Strings. We hadden zelf hard uitgekeken naar dit optreden. Allereerst was het voor ons het eerste optreden met technische versterking. Daarnaast zat er met celliste Amber een gewezen lid van de korfbalclub op het podium, al is er tot vandaag met de vader van Amber nog steeds een band met deze familiale korfbalclub. Tijdens de receptie konden de leden genieten van ons mooie setlist met afwisselend pop, musical en filmmuziek.

Na Passion4Strings werden de honneurs waargenomen door de plaatselijke ‘Koninklijke Fanfare Vooruitgang Betekom’. Zij gingen door op de ingeslagen weg en brachten mooie, toegankelijke muziek.

Na de BBQ brak een waar feest los met een optreden van de Rammenas. Zij brachten, al zeggen ze het terecht zelf in hun baseline, “keigoeie liekes” in het Nederlands. Ook hier stond terug met Lennart een Rammena op het podium met familiale banden met de korfbalclub.

We hebben zelf genoten van ons en de andere optredens, leuk om vast te stellen dat een mooi programma kon samengesteld worden met familiale en geografische banden met de club! Komende zaterdag spelen we op het vliegveld van Schaffen dezelfde setlist in het kader van de ‘1000km voor Kom op Tegen Kanker’. Dit evenement is vrij toegankelijk, we zien u dan ook graag om 10H30 aan het groot podium !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *