Diest middagstad Kom Op Tegen Kanker

Jeugd met passie voor muziek.

4 strijkers en een evenementenweide … Mission Impossible ? Niet voor Passion4Strings met de juiste technische versterking en een aangepaste setlist !

De 1000 km, dat is samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker en dat vier dagen lang. Diest fungeerde vandaag als 3de middagstad. Het Trainingscentrum voor Parachutisten aan het militair vliegveld van Schaffen werd omgetoverd tot een evenementendorp om de fietsers op een gepaste wijze te onthalen.

Terwijl boven de weide de skydivers, parachutisten en zweefvliegers de bezoekers wisten te verrassen vanuit het luchtruim, mochten wij als vertegenwoordigers van de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord het muzikaal programma op gang trekken. Met nummers zoals Mission Impossible, Game of Thrones of Pirates of the Caribbean probeerden wij ook voor de nodige spektakelwaarde te zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *